Idees amb Impacte


Impacte Comunicació complim 20 anys aquest 2014, un viatge fascinant endinsats en la revolució tecnològica que ha acompanyat la nostra professió i la nostra passió, la comunicació, el disseny, les idees. Un viatge que compartim amb els nostres clients, junts, per afrontar els reptes, els projectes, les il.lusions, és la nostra manera de ser, el nostre adn, compartir les experiències, fer-nos nostres els vostres reptes i veure com agafen forma i creixen.

Des de la Consultoria i la definició estratègica a la creativitat i el disseny, sempre a l’avantguarda, creem campanyes 360º on cada peça per petita que sigui la concebim com una part importantíssima de l’objectiu final de comunicar un concepte, un producte, una marca, un missatge. Coneixem tots els mitjans, per a nosaltres no hi ha “on” i “off”, per a nosaltres hi ha objectius i la estratègia ens marca els mitjans més adients amb els quals els podem assolir.  Al portfoli hem fet un recull dels projectes d’aquests 20 anys, alguns dels quals tot i els anys que han passat mantenen plenament la seva vigència i actualitat.

Des de campanyes a intal.lacions efímeres, exposicions, creació de producte i packaging , websites, aplicacions interactives d’e-learning, e-commerce, marketing online, xarxes socials i App’s.


Ser pioners, el 1994 naixia tímidament Internet al nostre país!, en el desenvolupament de projectes interactius, multimèdia i webs, ens ha donat aquest bagatge de conèixer el mitjà des del seu inici i haver-lo integrat d’una forma natural a les estratègies de comunicació dels nostres clients. Avui en som experts, amb un knowhow que posem a disposició de cada projecte.

Avui estem davant d’una altra gran revolució, la dels terminals mòvils, les App’s, que ens obren un nou ventall de possibilitats d’un marketing online que ens permet conèixer i interactuar amb el nostre client com mai abans ho haviem pogut fer, això sumat a les xarxes socials, estem davant d’un altra gran repte que és saber exactament com utilitzar aquestes eines dins la nostra estratègia de comunicació global. Nosaltres ens hem sumat a aquest gran repte amb la mateixa passió que ho hem fet amb tots els altres mitjans, coneixent-los des de dins, havent-los vist evolucionar i créixer, sabent com i de quina manera aquests mitjans sumen en la estratègia 360º.

Moltes gràcies per deixar-me compartir amb vosaltres aquest apassionant viatge durant molts anys més.

Núria Sala. CEO i Direcció estratègica i creativa.

Idees_Impacte_servei2